ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια Στ.Θεοδωράκης

Ο επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια Στ.Θεοδωράκης

Mετά τις κραυγές και τους βρυχηθμούς υπέρ συγκεκριμένης εταιρείας στην υπόθεση των P-3B Oriion τώρα στρέφεται κατά του πηρήνα των εθνικών συμφερόντων όπως θα έκανε ένας πουλημένος καραγκιόζης (δεν λέμε ότι είναι τέτοιος).

Χθες σε τηλεοπτικό δίαυλο ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ.Θεοδωράκης είπε «Υπάρχει ένα χωριό αμιγώς μουσουλμανικό. Ξέρετε τι έγινε τη Μεγάλη Παρασκευή; Για να δείτε πόσο επικίνδυνοι είναι μερικοί άνθρωποι και πόσο μεγάλη ευθύνη έχει ο κ. Τσίπρας για τις επιλογές του. Τη Μεγάλη Παρασκευή μαζεύτηκαν κάποιοι απόστρατοι αξιωματικοί από τις γύρω περιοχές, έστειλε και ο κ. Καμμένος μια μικρή δύναμη στρατιωτών του Δ’ Σώματος και μια μπάντα και πήραν τον επιτάφιο από την εκκλησία που είναι έξω από το μουσουλμανικό χωριό και για πρώτη φορά έκαναν περιφορά σε όλο το χωριό. Αντιλαμβάνεστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις ισορροπίες της περιοχής» στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Άμεση ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου, μέσω Τwitter, στην καταγγελία του Σταύρου Θεοδωράκη πως ο υπουργός Άμυνας διέταξε να γίνει περιφορά επιταφίου σε μουσουλμανικό χωριό.

«Αυτά που λέει ο καλεσμένος σας δεν έχουν καμία σχέση με διαταγές του ΥΠΕΘΑ. Αλίμονο αν διατάσσω και για τον Επιτάφιο», έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον λογαριασμό του στο Τwitter, απαντώντας στην καταγγελία του επικεφαλής του Ποταμιού.

Η πρώτη απάντηση του Πάνου Καμμένου:

Panos Kammenos @PanosKammenos

@NChatzinikolaou αυτά που λέει ο καλεσμένος σας δεν έχουν καμία σχέση με διαταγές του ΥΠΕΘΑ. Αλίμονο αν διατάσσω και για τον Επιτάφιο

Να σηειώσουμε τα εξής: Δεν υπάρχει αμιγώς μουσουλμανικό χωριό στην Θράκη, αλλά ακόμα και εάν υπήρχε από τη στιγμή που υπάρχει εκκλησία, οφείλεται να γίνει περιφορά του Επιταφίου, τόσο απλά.

Γιατί ο Στ.Θεοδωράκης επιλέγει να στηρίξει την πλευρά κάποιων τουρκόφρονων στην Θράκη; Ακόμα και οι υγιείς Έλληνες μουσουλμάνοι αναγνωρίζουν το δικαίωμα στους Έλληνες χριστιανούς συμπολίτες τους να ασκούν ελεύθερα, όπως γίνεται σε μια ελέυθερη χώρα τα θρησκευτικά του καθήκοντα, και επιχειρεί να τους τα στερήσει ο επικεφαλής του Ποταμιού δίνοντας λαβές δημόσια στην Άγκυρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.