ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θέμα στην Τουρκία η πτήση του Α.Τσίπρα με το C-130

Θέμα στην Τουρκία η πτήση του Α.Τσίπρα με το C-130

Η μετάβαση του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στη Ρίγα με μεταγωγικό αεροσκάφος  C-130  απασχόλησε και τον τουρκικό τύπο.

Τονίζεται επίσης ότι στη Ρίγα μετέβη με μεταγωγικό αεροσκάφος  C-130.Το ίδιο κάνει και η εφημερίδα  Yeni Safak, με τον τίτλο «Ο Τσίπρας σε μεταγωγικό αεροσκάφος», όπου γράφει ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός ταξίδεψε με το  C-130 αλλά παρόλα αυτά προσπάθησε να φαίνεται εύχαρις. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, υποστηρίζει, επειδή δεν μπόρεσε, λόγω έλλειψης χρημάτων, να ολοκληρωθεί η συντήρηση των τριών αεροσκαφών VIP, μετέβη με C-130 στη Ρίγα. Ο ελληνικός τύπος μετέφερε την είδηση στις πρώτες σελίδες, τονίζοντας πως ενδέχεται η Πρωθυπουργία να είναι σε τόσο δύσκολη θέση που να μην μπόρεσε να νοικιάσει ένα ιδιωτικό αεροσκάφος…

Ειδησεογραφικά στο θέμα αναφέρεται η εφημερίδα Vatan με τον τίτλο «Τελείωσαν τα χρήματα και ο Πρωθυπουργός ταξίδεψε με αεροπλάνο cargo» – του στρατού, διευκρινίζει στο  δημοσίευμα.

Η εφημερίδα Turkiye γράφει για το θέμα στην πρώτη σελίδα με τον τίτλο «Ταξίδεψε με μεταγωγικό αεροσκάφος». Στο δημοσίευμα γράφει ότι η Ελλάδα παίζει τους ‘Αθλίους’ του Βίκτωρος Ουγκό και ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, επειδή και τα τρία αεροσκάφη VIP ήταν στη συντήρηση, μετέβη με μεταγωγικό αεροσκάφος στη Λιθουανία. Αναφέρει ακόμα ότι ο ελληνικός τύπος έγραψε για το θέμα «δεν μπορέσαμε να νοικιάσουμε ούτε αεροπλάνο».

Η Taraf αναφέρεται στα ίδια με τον τίτλο «Ο Τσίπρας μετέβη στη Σύνοδο Κορυφής με μεταγωγικό C-130», καθώς επίσης και  οι εφημερίδες Posta και Aksam.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.