ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O τουρκικός όχλος έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα απειλεί: «Θα σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα»! (βίντεο)

O τουρκικός όχλος έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα απειλεί: «Θα σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα»! (βίντεο)

Τουρκικός όχλος πολιόρκησε σήμερα την ελληνική πρεσβεία στην Αγκυρα.

Μια νεοεμφανιζομενη οργάνωση με τον ευφάνταστο τίτλο «Ίδρυμα για την Ηθική στην Τέχνη και την Επιστήμη» ενοχλημένη από το κάψιμο της τουρκικής σημαίας από πολίτες που διαδήλωναν κατά της Τουρκίας και υπέρ της απελευθέρωσης των δύο αιχμαλώτων Ελλήνων στρατιωτικών στην τουρκική πρεσβεία της Αθήνας προχώρησαν σε εμπρηστικές δηλώσεις και ανάρτησαν απειλητικά πανό, με πιο χαρακτηριστικό αυτό που έγραφε «Ελληνες είμαστε έτοιμοι να σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα».

Ο αρχηγός της οργάνωσης, Μουσταφά Γκιουνές, ζήτησε τη σύλληψη και την παραπομπή σε δίκη των δραστών που έκαψαν την τουρκική σημαία στην Αθήνα.

«Θέλουμε να γίνει γνωστό σε όλον τον κόσμο ότι εμείς ως Τούρκοι νέοι θα δώσουμε την πιο σκληρή απάντηση, αν χρειαστεί, ενάντια σε ρατσιστικές και φασιστικές προσεγγίσεις που έχουν στόχο την Τουρκική Δημοκρατία.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να αποδείξουμε ότι θα δώσουμε ακόμη και τη ζωή μας για να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε τη σημαία μας που κράτησαν με το αίμα τους οι νεκροί ήρωές μας.

Δηλώνουμε ότι θα σηκώσουμε τον κόσμο στο πόδι, αν χρειαστεί», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι διαδηλωτές άφησαν διπλωμένη μία ελληνική σημαία έξω από την πρεσβεία, ωστόσο, διπλωματικές πηγές το διαψεύδουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από Sondakika και Yenisafak

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.