ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Νέα τουρκική πρόκληση μετά τη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν: Κατασκοπευτικό αεροσκάφος παραβίασε το FIR Αθηνών

Νέα τουρκική πρόκληση μετά τη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν: Κατασκοπευτικό αεροσκάφος παραβίασε το FIR Αθηνών

Τουρκικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος παραβίασε το FIR Αθηνών, πετώντας πάνω από περιοχές του Νοτιοανατολικού Αιγαίου. Κι όλα αυτά μόλις μία ημέρα μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν η μείωση της έντασης στο Αιγαίο.

Ένα 24ωρο μετά το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία, καταγράφηκε μία παράβαση του FIR Αθηνών από τουρκικό κατασκοπευτικό CN-235, στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Το τουρκικό αεροσκάφος αναγνωρίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Πριν τη συνάντηση κορυφής μεταξύ Τσίπρα-Ερντογάν, τα ελληνικά ραντάρ κατέγραφαν τουλάχιστον 40 παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη, μαχητικά και κατασκοπευτικά, σε καθημερινή βάση, ενώ δεν έλειπαν οι εμπλοκές και οι υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαφορά είναι αισθητή, απομένει ωστόσο να διαπιστώσουμε πόσο θα διατηρηθεί και σε ποιο ποσοστό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.