ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α. Τσίπρας: Πρότεινε να τιμηθεί η Τουρκία στη ΔΕΘ το 2021 στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821!

Α. Τσίπρας: Πρότεινε να τιμηθεί η Τουρκία στη ΔΕΘ το 2021 στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821!

Μία τουλάχιστον προκλητική πρόταση έκανε ο Αλέξης Τσίπρας προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την πρόσφατη μεταξύ τους συνάντηση στην Τουρκία το Φλεβάρη.

Μία πρόταση που θα προκαλέσει έντονες συζητήσεις και χαρακτηρίζεται ήδη από διπλωματικούς κύκλους ως επιεικώς προβληματική έκανε ο πρωθυπουργός.

Θέλοντας προφανώς να εξευμενίσει τον πρόεδρο της Τουρκίας, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στον Ταγίπ Ερντογάν να είναι η Τουρκία η τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2021, με τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 η οποία ολοκληρώθηκε με την απελευθέρωση των Ελλήνων από τον οθωμανικό ζυγό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εισήγηση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει ακατανόητη. Αντί να εορτάσουν την απελευθέρωσή τους από τους Τούρκους, οι Έλληνες θα τιμήσουν τους Τούρκους στη μεγαλύτερη ετήσια κρατική εκδήλωση του 1821, με τη συμπλήρωση 200 ετών από την επέτειο της εθνκής παλιγγενεσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.