ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

“Δεν έχουμε δικές μας πηγές ενέργειας ακόμα”

“Δεν έχουμε δικές μας πηγές ενέργειας ακόμα”

H Tουρκία είναι αντίθετη με κάθε μονομερή ενέργεια ανακήρυξης ΑΟΖ, δηλώνει σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Kerim Uras, προσθέτοντας ότι αυτή είναι η προσέγγιση του διεθνούς δικαίου. Σε ερώτηση σχετικά την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων από την Κυπριακή Δημοκρατία, ο Uras εμφανίζεται βέβαιος ότι η Τουρκία και οι Τουρκοκύπριοι θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους. Σχετικά με τη χορήγηση δανείων από την τουρκική τράπεζα Ziraat Bank σε Έλληνες αγρότες και επιχειρηματίες, ο Τούρκος πρέσβης υποστηρίζει πως δίνονται περισσότερες πιστώσεις σε Έλληνες επιχειρηματίες απ΄ότι σε μειονοτικούς.

Στην ερώτηση εαν η Τουρκία θα ζητούσε κοινή συμμετοχή σε ενεργειακές επενδύσεις στο Αιγαίο, ο πρέσβης της Τουρκίας απάντησε τα εξής: «Όπως ξέρετε η Τουρκία είναι εξαρτώμενη ενεργειακά χώρα. Εισάγουμε ενέργεια και γι΄αυτό δραστηριοποιούμαστε έντονα στην έρευμα. Η Τουρκία είναι περικυκλωμένη από πηγές ενέργειας και εμείς δεν έχουμε δικές μας. Ακόμα».

O άνθρωπος μας αποκαλύπτει αυτό που ήδη ξέρουμε, ότι είμαστε γεμάτοι πηγές ενέργειας, αλλά και ότι θέλουν να απλώσουν “χέρι” πάνω τους. Εδώ ακούνε με την δέουσα προσοχή;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.