ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μία σύλληψη για την περίεργη δολοφονία του Έλληνα στην Ίμβρο – Τί λένε οι Τούρκοι

Μία σύλληψη για την περίεργη δολοφονία του Έλληνα στην Ίμβρο – Τί λένε οι Τούρκοι

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για τον 86χρονο Έλληνα Ζαφείρη Πινάρη, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος και δεμένος χειροπόδαρα μέσα στο σπίτι του στην Ίμβρο.

Σύμφωνα μάλιστα με τουρκικές πηγές για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας ύποπτος και ανακρίνονται τρία ακόμα άτομα.

«Ο άνθρωπος αυτός κατοικούσε απομονωμένος σε μία αγροικία πάνω στο βουνό. Σπανίως κατέβαινε στην πόλη. Του άρεσε η φύση και τα ζώα του. Τον βρήκαν δολοφονημένο χειροπόδαρα και η αστυνομία ερευνά αν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία ή κάτι άλλο. Τη σορό του μετέφεραν για νεκροψία στην Προύσα», αναφέρει ο πρόεδρος Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας Θράκης, Παύλος Σταματίδης.

Όπως τονίζει, τα περιστατικά ληστείων στο νησί «δεν είναι σύνηθες φαινόμενο», ενώ δηλώνει σίγουρος, ότι οι αρχές θα έχουν άμεσα όλες τις πληροφορίες. Στην Ίμβρο αυτήν την εποχή κατοικούν 550 Έλληνες. O πληθυσμός τους δεν αποτελείται μόνο από ηλικιωμένους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουν γυρίσει πολλοί νέοι λόγω των σχολείων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Σταματίδης, ο οποίος την Τετάρτη θα έχει επίσημη συνάντηση με τον έπαρχο του νησιού για το θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.