Ο Ν.Μπαχτσελί ειρωνεύεται τον Α.Τσίπρα: «Η κουτσή πάπια πήρε αυτό που της άξιζε στις εκλογές»

Ο Ν.Μπαχτσελί ειρωνεύεται τον Α.Τσίπρα: «Η κουτσή πάπια πήρε αυτό που της άξιζε στις εκλογές»

Επανήλθε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων στην Τουρκία, με νέες δηλώσεις κατά του πρώην πρωθυπουργου Α.Τσίπρα με αφορμή το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών την περασμένη Κυριακή.

Ο Μπαχτσελί στη νέα του επίθεση εκφράστηκε ξανά με ασέβεια και με αγένεια κατά του Αλέξη Τσίπρα, ειρωνευόμενος την ήττα του στις εθνικές εκλογές, κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του εθνικιστικού του κόμματος.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος ο Μπαχτσελί δήλωσε ότι «η κουτσή πάπια ο Τσίπρας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα απειλούσε τη χώρα μας στις εκλογές πήρε το αποτέλεσμα που του άξιζε και πήρε τα πράγματα του κι έφυγε»!

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος των Εθνικιστών είχε αποκαλέσει «κουτσή πάπια» τον Αλέξη Τσίπρα πριν από λίγε ημέρες, του επιτέθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του για τις γεωτρήσεις στο Καστελόριζο και την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο στην κυπριακή ΑΟΖ.

Χαρακτηριστικά ο Μπαχτσελί είχε πει τότε πως: «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρα είπε πως θα μας εμποδίσουν.

H Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.