ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθησαν Τούρκοι στην Μυτιλήνη για λαθρεμπόριο χρυσού

Συνελήφθησαν Τούρκοι στην Μυτιλήνη για λαθρεμπόριο χρυσού

Συνελήφθησαν σήμερα στο λιμάνι της Μυτιλήνης στην Λέσβο, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου δύο Τούρκοι που κατείχαν παράνομα χρυσό. Ειδικότερα σε  έλεγχο που έγινε από λιμενικούς  στο ιδιωτικό τουριστικό σκάφος «SULTAN» σημαίας Τουρκίας στο οποίο επέβαιναν και ενώ αυτό είχε ήδη πάρει άδεια απόπλου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στην πλώρη του, μεγάλος αριθμός χρυσών κοσμημάτων συνολικού βάρους 928 γραμμαρίων, χωρίς παραστατικά.

Οι ίδιοι  μέχρι τώρα δεν έχουν δώσει εξηγήσεις για την ποσότητα χρυσού που βρέθηκε στο σκάφος τους. Οι Τούρκοι είχαν έρθει και άλλες φορές στο νησί και οι κινήσεις τους είχαν προκαλέσει υποψία στους λιμενικούς που προχώρησαν στον έλεγχο. 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ το ανωτέρω σκάφος και τα κοσμήματα κατασχέθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμημα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.