ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π. Παυλόπουλος από Ισραήλ: «Η Τουρκία απειλεί ευθέως το Διεθνές Δίκαιο»

Π. Παυλόπουλος από Ισραήλ: «Η Τουρκία απειλεί ευθέως το Διεθνές Δίκαιο»

Νέο αυστηρό μήνυμα προς την Άγκυρα απηύθυνε ο Προκόπης Παυλόπουλος εστιάζοντας στην ανάγκη σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου.

«H αυθαιρεσία της Τουρκίας έχει υπερβεί τα όρια του θράσους και απειλεί ευθέως και απροκαλύπτως το διεθνές δίκαιο», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την συνάντησή του με τον Ισραηλινό ομόλογό του Ρεουβέν Ρίβλιν στα Ιεροσόλυμα.

Ο κ. Παυλόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Ισραηλινό Πρόεδρο για την συμβολή του Ισραήλ στον κοινό αγώνα ως προς την πιστή εφαρμογή του Δικαίου της Θάλασσας κατά την συνθήκη του Μοντέγκο Μπέι του 1982 και ως προς την αποτελεσματική αντιμετώπιση της αυθαιρεσίας της Τουρκίας.

«Μιας αυθαιρεσίας, η οποία έχει υπερβεί τα όρια του θράσους και απειλεί ευθέως και απροκαλύπτως το διεθνές δίκαιο εν γένει. Τόνισα επίσης ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να διαδραματίσει στο ακέραιο τον ρόλο που της αναλογεί, ως προς τις εγγυήσεις εφαρμογής του διεθνούς και του ευρωπαϊκού δικαίου στο σύνολό τους» επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα τόνισε ότι είχε μια ιδιαίτερα εγκάρδια συνάντηση με τον «φίλο Πρόεδρο του κράτους του Ισραήλ» Ρεουβέν Ρίβλιν, κατά την οποία τον διαβεβαίωσε ότι η παρουσία του ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, συνιστά έμπρακτη και ειλικρινή συμμετοχή του ελληνικού λαού σε αυτές τις εμβληματικές εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα, αλλά και στον διεθνή αγώνα εναντίον του αντισημιτισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.