Anonymous Greece: «Ξέρουμε τον αρχηγό των Τούρκων χάκερ – θα τον αποκαλύψουμε»

Anonymous Greece: «Ξέρουμε τον αρχηγό των Τούρκων χάκερ – θα τον αποκαλύψουμε»

Σε αποκάλυψη – «βόμβα», εάν αποδειχτεί αληθινή, προχώρησα οι Anonymous Greece.

Στοιχεία για τους Τούρκους χάκερ που το βράδυ της Πέμπτης επιτέθηκαν σε ιστοσελίδες υπουργείων της Ελλάδας ισχυρίζονται πως έχουν στην κατοχή τους οι Anonymous Greece.

Όπως υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους, τις συγκεκριμένες κυβερνοεπιθέσεις πραγματοποίησε η ομάδα Aslan Neferler Tim. Ισχυρίζονται επίσης πως έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία δύο ατόμων της ομάδας, ανάμεσά τους ο αρχηγός της.

Η ανακοίνωση των Anonymous Greece:

«Χθες το απόγευμα ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερς αλλά αυτή την φορά με το άλλο όνομα τους ( Aslan Neferler Tim ). Στην πρώτη επίθεση χτύπησαν οι Anka Neferler Tim. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και χτυπάνε όλοι μαζί ελληνικούς στόχους.

Αφού τους χτυπήσουν τα δημοσιεύουν στο facebook, twitter και σε τουρκικά forums. Εμείς αυτή την φορά έχουμε τα στοιχεία 2 ατόμων ο ένας είναι ο admins της σελίδας και ο δεύτερος είναι ο “αρχηγός” όπου μαζεύει άτομα για να χτυπήσει στόχους ( DDoS Captain ). Σήμερα μετά τις 19.00 το απόγευμα θα ανεβάσουμε δημόσια τα στοιχεία αυτών των δύο. Στοιχεία όπως: Ψευδώνυμα, τα κανονικά τους ονόματα, ηλικίες, πόλη, τηλέφωνα και profile».

Υπενθυμίζεται οτι το βράδυ της Πέμπτης κυβερνητικές ιστοσελίδες δέχθηκαν μαζική επίθεση με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας. Μεταξύ αυτών οι ιστότοποι των υπουργείων, Εξωτερικών, Εμπορικής Ναυτιλίας, Εσωτερικών, αλλά και της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο έκαναν και στις 17 Ιανουαρίου οπότε και “έριξαν” τις σελίδες της ΕΥΠ, της ελληνικής βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του χρηματιστηρίου και του υπουργείου Οικονομικών.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.