ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προκαλούν οι Τούρκοι: Ανέβασαν βίντεο που καίνε ελληνικές σημαίες ενώ πανηγυρίζουν (βίντεο)

Προκαλούν οι Τούρκοι: Ανέβασαν βίντεο που καίνε ελληνικές σημαίες ενώ πανηγυρίζουν (βίντεο)

Σε μία προκλητική κίνηση προχώρησαν πριν λίγες ημέρες Τούρκοι πολίτες σε χωριό που βρίσκεται στα Άδανα.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, το οποίο προκαλεί οργή, καίνε ελληνικές σημαίες και μάλιστα εξαπολύουν και ύβρεις προς τον ελληνικό λαό,

Σε αυτή την κίνηση προχώρησαν καθώς ήθελαν να πάρουν «εκδίκηση» για το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας από τον ευρωβουλευτή Γ. Λαγό.

Οι Τούρκοι έχουν σηκώσει ψηλά το θέμα με την κίνηση Λαγού, ενώ όπως αναφέραμε πριν λίγες ημέρες, στη γείτονα το όλο θέμα παραμένει στην επικαιρότητα, με τουρκικό δημοσίευμα να κάνει λόγο για την ελληνική σημαία που ξηλώθηκε από τα Ίμια και η οποία φυλάσσεται σε μουσείο!

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Στις 31/1/2020 κατά την στρατιωτική επιχείρηση Ίμια, η ελληνική σημαία που πάρθηκε από τις βραχονησίδες Ίμια, βρίσκεται υπό τουρκική στρατιωτική προστασία,. Η σημαία εκείνη ακόμη και σήμερα εκτίθεται σε ειδικό κουτί στο Μουσείο Πολεμικών Όπλων της Ναυτική Διοίκηση του Γκόλτζουκ.»

Δείτε το προκλητικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.