ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κομοτηνή: Συνάντηση του Τούρκου υπουργού Υγείας με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και τον δήμαρχο Κομοτηνής

Κομοτηνή: Συνάντηση του Τούρκου υπουργού Υγείας με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης  και τον δήμαρχο Κομοτηνής

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη και τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη είχε, σήμερα, ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου.

Με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος σχετικά με την υγεία και την εκπαίδευση, όπως το θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών κατά μήκος του ποταμού Έβρου, τη συνεργασία των πανεπιστημιακών νοσκομείων Αλεξανδρούπολης και Αδριανούπολης (Edirne).

Ο Τούρκος υπουργός ανέφερε ακόμη – μεταξύ άλλων – ότι η τουρκική κβέρνηση επιθυμεί το άνοιγμα ενός ακόμη συνοριακού σταθμού στο ύψος του Διδυμοτείχου.

Από την πλευρά του, ο κ. Δαμιανίδης ανέφερε ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης “βλέπει με πολύ ενδιαφέρον και ανοιχτό μυαλό” τις σχέσεις με την Τουρκία κι ευχαρίστησε τον Τούρκο υπουργό για την επίσκεψή του.

Στη συνέχεια, ο κ. Μουεζίνογλου επισκέφθηκε τον δήμαρχο Κομοτηνής, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε ιδιωτικό πρόγραμμα συναντήσεων με φορείς της μειονότητας κι επρόκειτο να μεταβεί και στο χωριό από όπου κατάγεται, τα Αρριανά Ροδόπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.