Ξεκινούν οι διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας: Τηλεφωνική επικοινωνία των εκπροσώπων του Κ.Μητσοτάκη-Ρ.Τ.Ερντογάν

Ξεκινούν οι διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας: Τηλεφωνική επικοινωνία των εκπροσώπων του Κ.Μητσοτάκη-Ρ.Τ.Ερντογάν

Έτοιμες να ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, έπειτα και από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή, ο εκπρόσωπος της τουρκικής Προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν, αλλά και σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής της Άνγκελα Μέρκελ, Γιαν Χέκερ.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα είναι πιθανή μια ακόμα επικοινωνία της κ. Σουρανή με τον Καλίν για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη του 61ου γύρου διερευνητικών επαφών. Οι εν λόγω επαφές αναμένεται να εκκινήσουν, μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία θα συζητηθούν οι κυρώσεις της Ε.Ε σε βάρος της Τουρκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του πάντως ο Τούρκος πρόεδρος δεν έχει πει τίποτα προς το παρόν για διερευνητικές επαφές, αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μια τρίτη χώρα ή να έχουν επικοινωνία μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.