ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Oruc Reis και τα 6 ν.μ. του Καστελόριζου

Το Oruc Reis και τα 6 ν.μ. του Καστελόριζου

Στο πρωθυπουργικό γραφείο όσο και στο ελληνικό Πεντάγωνο βρίσκονται πίσω από τις κινήσεις του «Oruc Reis» και του τουρκικού στολίσκου που πλέει μαζί με το σεισμογραφικό σκάφος εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας και φαίνεται ότι οι οδηγίες και “κόκκινη ζώνη” είναι τα 6 ν.μ. από την Μεγίστη.

Πάντα στο προσκήνιο είναι το ενδεχόμενο ενός «θερμού» διημέρου για τα ελληνοτουρκικά στις 28-29 Οκτωβρίου. Με την Άγκυρα να ανανεώνει εκ νέου, έως τις 4 Νοεμβρίου, την παράνομη NAVTEX για το «Oruc Reis», είναι έυλογο το ερώτημα εάν το τουρκικό σκάφος θα βρίσκεται κοντά στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης και θα διεξάγει έρευνες το διήμερο εκείνο.

Θα κινηθεί προς το λιμάνι της Αττάλειας έπειτα από 15 ημέρες ερευνών μέσα στον Οκτώβριο και συνολικά 50 ημέρες εργασιών από τις 10 Αυγούστου; Θα δώσει την σκυτάλη σε κάποιο τουρκικό γεωτρύπανο που είναι πιθανόν να ενεργοποιηθεί από την Άγκυρα -σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ- για το τι θα ακολουθήσει τις πρόδρομες εργασίες του Oruc Reis εάν εντοπιστεί κάποια περιοχή που γεννά προσδοκίες για την ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.