ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Άγκυρα ζητά τον αφοπλισμό Χάλκης & Τήλου: «Να μην ξανακάνει ασκήσεις εκεί το ελληνικό Ναυτικό – Αφοπλίστε τα άμεσα»

Η Άγκυρα ζητά τον αφοπλισμό Χάλκης & Τήλου: «Να μην ξανακάνει ασκήσεις εκεί το ελληνικό Ναυτικό – Αφοπλίστε τα άμεσα»

Η Τουρκία, σύμφωνα με νέα anti-Νavtex καλεί σε αφοπλισμό των νήσων Χάλκη και Τήλου, όπου υπάρχουν απλές φρουρές ως απάντηση σε άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το defencenet.gr η τουρκική anti-navtex χαρακτηρίζει παράνομη την ελληνική NAVTEX HA76-681/20 ως«παράνομη» γιατί μέσω αυτής «παραβιάζεται» η συνθήκη των Παρισίων του 1947 για το καθεστώς στρατιωτικής παρουσίας στα νησιά του Ν.Α.Αιγαίου και ζητά να μην διεξαχθούν εκεί ασκήσεις που έχει προγραμματίσει το ΠΝ στην ίδια περιοχή, ανάμεσα στα δύο ελληνικά νησιά.

Η περιοχή που δεσμεύει η ελληνική NAVTEX:

Η τουρκική αντί-NAVTEX

THLOS-XALKI

TURNHOS N/W : 1418/20
AEGEAN SEA
1. NAVTEX MESSAGE NUMBER HA76-681/20 IS VIOLATION OF DEMILITARIZED STATUS OF PISCOPIS (TILOS) AND CALKI ISLANDS IN ACCORDANCE WITH THE 1947 PARIS PEACE TREATY.
2. CANCEL THIS MESSAGE 131100Z NOV 20.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.