ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο κεντρικό Αιγαίο

Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο κεντρικό Αιγαίο

Έντονη η δραστηριότητα της Τουρκικής Αεροπορίας  σήμερα στο Αιγαίο. Συνολικά δέκα (10) μαχητικά αεροσκάφη (6 F-16 ΚΑΙ 2 CN-235) και δύο ελικόπτερα πραγματοποίησαν 5 παραβιάσεις του Εθνικού μας εναερίου χώρου στο Βόρειο, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο και 6 παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών. Δύο από τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη ήταν εφοδιασμένα με σύγχρονα οπλικά συστήματα.

Όλα τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν από ελληνικά μαχητικά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Σήμερα στον Νοτιοανατολικό Αιγαίο ήταν ο ΥΠΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μ.Κωσταράκο και επισκέπτοντανστρατιωτικές φρουρές σε διάφορα νησιά.

Επίσης νωρίτερα το πρωί, έκαναν και τα  αποκαλυπτήρια των τριών στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους στα δραματικά   γεγονότα   των Ιμίων τον Ιανουάριο του 1996, στον προαύλιο χώρο του Ναυτικού Σταθμού Κω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencent.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.