ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στρατηγός Κ.Ζιαζιάς: «Σε αυτόν τον τομέα είμαστε οι πλέον εκπαιδευμένοι στην αν.Μεσόγειο» (βίντεο)

Στρατηγός Κ.Ζιαζιάς: «Σε αυτόν τον τομέα είμαστε οι πλέον εκπαιδευμένοι στην αν.Μεσόγειο» (βίντεο)

Για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά και για το τι θα δούμε τους επόμενους μήνες μίλησε ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς στο «Kontra News 10».

Όσα είπε ο στρατηγός Ζιαζιάς:

► Θα δεχθούμε έντονες διπλωματικές πιέσεις για

► Να ενισχύσουμε τις διπλωματικές σχέσεις με Ισραήλ και Γαλλία

► Να καλλιεργήσουμε το ηθικό φρόνημα και τις αμυντικές δυνατότητες

► Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να δουν την Τουρκία εκτός ΝΑΤΟ και στην αγκαλιά του Πούτιν γι αυτό υπομένουν στωϊκά τους ωμούς εκβιασμούς της Άγκυρας και τα καμώματα του Ερντογάν

► Οι μυστικές μας υπηρεσίες λειτουργούν αποτελεσματικά

► Σε μαρασμό η αμυντική βιομηχανία

► Στον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάδα ήταν αυτάρκης σε πυρομαχικά χάρη στην ΠΥΡΚΑΛ

►Η Ελλάδα υπερέχει στο Θαλάσσιο περιβάλλον της Μεσογείου

Ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς κατάγεται από το χωριό Καρυά Ολύμπου, ενώ έχει γεννηθεί στην Αυλίδα Χαλκίδος. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1978 ως Ανθυπίλαρχος Τεθωρακισμένων, ενώ είναι και πτυχιούχος αλεξιπτωτιστής από το 1979. Απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Αμύνης, έχει υπηρετήσει σε όλο το γεωγραφικό χώρο της Ελλάδος κι έχει διοικήσει όλα τα κλιμάκια διοικήσεως, μέχρι και το επίπεδο Μεραρχίας.

Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα παράσημα για τον βαθμό του, μετάλλια και διαμνημονεύσεις. Έχει υπηρετήσει και σε αποστολές του Στρατού στο εξωτερικό. Ανέλαβε καθήκοντα αρχηγού ΓΕΣ το 2011 και παραιτήθηκε έπειτα από 9 μήνες, αρνούμενος να δεχθεί μια λίστα με μεταθέσεις αξιωματικών από την πολιτική ηγεσία.

Δείτε όσα είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.