ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τέσσερα τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τους Ανθρωποφάγους μετά την επιστροφή του Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα

Τέσσερα τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τους Ανθρωποφάγους μετά την επιστροφή του Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα

Τέσσερα τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν λίγα λεπτά μετά τις 10:00 σήμερα το πρωί πτήση πάνω από τους Ανθρωποφάγους.

Τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν σε υψόμετρο μόλις 10.000 ποδών.

Λίγες ώρες μετά την νέα προκλητική NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία, με την οποία στέλνει το Oruc Reis και τα τα βοηθητικά του πλοία «Αταμάν» και «Τζέγκις Χαν» στα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας ανατολικά της Στρογγύλης για έρευνες μέχρι τον Ιούνιο, η Άγκυρα προχωράει σε μία ακόμη προκλητική ενέργεια. Αυτή τη φορά τέσσερα τουρκικά F-16 προχώρησαν χαμηλή πτήση πάνω από τους Ανθρωποφάγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα στην κυβέρνηση ακόμα περιμένουν αποκλιμάκωση και κυρώσεις από την ΕΕ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πως μεταδόθηκε η χθεσινή NAVTEX, την οποία την χαρακτήρισαν πολλά ΜΜΕ ως «κίνηση αποκλιμάκωσης», καθώς ήταν στα όρια της ελληνική υφαλοκρηπίδας και όχι μέσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.