ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κλειστός ο πομπός του τουρκικού ερευνητικού «Τσεσμέ» – Επρόκειτο να ξεκινήσει έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας

Κλειστός ο πομπός του τουρκικού ερευνητικού «Τσεσμέ» – Επρόκειτο να ξεκινήσει έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας

Με κλειστό τον πομπό του συστήματος AIS παραμένει το τουρκικό ερευνητικό “Τσεσμέ”. Να σημειώσουμε ότι σήμερα ήταν η ημέρα που η Τουρκία είχε προαναγγείλει την έναρξη ερευνών εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο.

Η NAVTEX που είχε εκδοθεί πριν από λίγες ημέρες στέλνει για έρευνες το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Τσεσμέ», εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο κεντρικό Αιγαίο.

Σε διάβημα διαμαρτυρίας για την έκδοση τουρκικής NAVTEX για το ωκεανογραφικό «Τσεσμέ», προέβη η Αθήνα.

Οπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, το διάβημα, παραδόθηκε στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα και στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και καταγγέλλει ως άκυρη και παράνομη την τουρκική Navtex για ερευνητικές εργασίες από σήμερα μέχρι τις 2 Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.