ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα επίθεση από Τουρκία: «Η Ελλάδα ασφαλής προορισμός για τους τρομοκράτες – Να μας δώσετε τους 8 γκιουλενιστές»!

Νέα επίθεση από Τουρκία: «Η Ελλάδα ασφαλής προορισμός για τους τρομοκράτες – Να μας δώσετε τους 8 γκιουλενιστές»!

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις του εκπροσώπου του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι που κατηγορεί την Ελλάδα πως υποθάλπει την τρομοκρατία και την οργάνωση FETO, που είναι οι υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν, αναφερόμενος, κατά κύριο λόγο, στους 8 Τούρκους φυγάδες που κατέφυγαν στην Ελλάδα με στρατιωτικό ελικόπτερο όπως και του ΡΚΚ.

Στην εμπρηστική του δήλωσε ο Χαμί Ακσόι αναφέρει:

«Το FETO είναι μια διεθνής τρομοκρατική οργάνωση υπεύθυνη για τους θανάτους 251 ανθρώπων και για τους τραυματισμούς περισσότερων από 2.000 ανθρώπων στη χώρα μας.

Επίσης αποτελεί μια τεράστια απειλή για όλες τις χώρες. Η Τουρκία περιμένει συνεργασία από όλες τις χώρες στη μάχη κατά αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

Παρατηρήθηκε ότι η Ελλάδα έχει γίνει ένας ασφαλής προορισμός για τα μέλη του FETO που μπορούν να κινηθούν ελεύθερα σε αυτή τη χώρα και να προχωρήσουν τη δράση τους. Μαζί με αυτό και το PKK και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις συνεχίζουν την δράση τους στην Ελλάδα.

Καλούμε την Ελλάδα να ανταποκριθεί στο αίτημά μας για την επιστροφή των μελών του FETO»


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.