ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Φωνάζει τους κατοίκους της Λέσβου για εξετάσεις

Φωνάζει τους κατοίκους της Λέσβου για εξετάσεις

Μείζον θέμα προκύπτει από τον τουρκικό σχεδιασμό οικειοποίησης των ασθενών του νησιού της Λέσβου μέσω ιδιωτικού νοσοκομείου, και ενώ η ελληνική πολιτεία κάνει πως δεν ακούει.

Oι κάτοικοι της Λέσβου νιώθουν απροστάτευτοι απέναντι στην τουρκική επίθεση ενδιαφέροντος γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου στο Αδραμύττιο της Τουρκίας.

Όπως αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, το τελευταίο καιρό το συγκεκριμένο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Τουρκία προσκαλεί τους Έλληνες της Μυτιλήνης να κάνουν εκεί τις εξετάσεις τους ή να νοσηλεύονται και μάλιστα σε ιδιαίτερα καλές τιμές, ενώ βομβαρδίζονται με διαφημίσεις στον έντυπο τύπο και στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου πως η “επίθεση ενδιαφέροντος” προβάλλεται στα μέσα ενημέρωσης της Λέσβου ως ιατρικός τουρισμός στην Τουρκία, χωρίς να υπάρχει ίχνος αντίδρασης από την ελληνική πλευρά.

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος εδώ και δύο μήνες ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου έκανε και γραπτή διαμαρτυρία για το θέμα αναφέροντας πως η υγεία και η εθνική ταυτότητα των κατοίκων του νησιού που “απειλείται από ένα άρτιο τούρκικο ενδιαφέρον και μια καθολική «ελληνική» αδιαφορία. Γιατί θα πρέπει, τα χιλιάδες παιδιά του Αιγαίου να μεγαλώνουν χωρίς παιδίατρο, και να μην μεγαλώνουν από τους Τούρκους Παιδιάτρους, αφού η Ελλάδα δεν έχει κανέναν παιδίατρο να στείλει; Είναι σίγουρο, ότι αφού η Ελλάδα αφήνει τα δεκάδες νησιά και τα χιλιάδες παιδιά της χωρίς ιατρική φροντίδα…τότε θα βρεθεί κάποιος άλλος να τα μεγαλώσει”.Σε όλες τις έγγραφες αναφορές του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη απάντηση πάντως προς το παρόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.