ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συνέντευξη με πολέμαρχο-κανίβαλο της Συρίας (vid)

Συνέντευξη με πολέμαρχο-κανίβαλο της Συρίας (vid)

Λίγους μήνες πριν, ένα ερασιτεχνικό βίντεο ωμού κανιβαλισμού και φρικιαστικής κτηνωδίας είχε κάνει τον γύρο του πλανήτη. Ο Σύρος πολέμαρχος Αμπού Σακάρ (Abu Sakkar) εμφανιζόταν να ξεκοιλιάζει ένα νεκρό κυβερνητικό στρατιώτη και μετά να “τρώει” κυριολεκτικά την καρδιά του.

Τώρα, ο “κανίβαλος της Συρίας” όπως αποκαλείται, δίνει συνέντευξη στο BBC. Μιλώντας στον απεσταλμένο στη Δαμασκό Paul Wood, ο 27χρονος δήλωσε κυνικά πως “δεν θυμάται πολλά πράγματα από το περιστατικό αυτό”.

Στην ερώτηση του ρεπόρτερ του BBC, “ποιο ακριβώς ανθρώπινο όργανο υποτίθεται πως δάγκωσε, την καρδιά ή το συκώτι;“, απάντησε χαρακτηριστικά: “Δεν δάγκωσα τίποτα, απλώς το κράτησα στον αέρα για επίδειξη”.

Παρόλα αυτά, στο επίμαχο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο ίδιος πλησιάζει το πτώμα, κόβει με το μαχαίρι ένα όργανο, και κάνει πως το δαγκώνει φωνάζοντας: “Ορκιζόμαστε ενώπιον του Θεού ότι θα φάμε  τις καρδιές και τα συκώτια σας, στρατιώτες του σκύλου Μπασάρ (αλ Ασαντ)”.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο νεαρός είχε αναφέρει ότι έχει λάβει μέρος και σε άλλες παρόμοιες πράξεις κατά μελών των στρατιωτικών δυνάμεων του Άσαντ και των “σαμπίχα”, δηλαδή των μελών παραστρατιωτικών ομάδων της Δαμασκού.

“Έχω κι άλλο βίντεο. Σε αυτό πριονίζω άλλον έναν σαμπίχα με πριόνι, το πριόνι που χρησιμοποιούμε για να κόψουμε δέντρα. Τον έκοψα σε μικρά και σε μεγάλα κομμάτια” έχει πει, χωρίς ο ισχυρισμός του να έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.