ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Μαύροι Πύργοι»: Η συριακή επίλεκτη ομάδα ελεύθερων σκοπευτών που αποδεκατίζει τους ισλαμιστές (βίντεο)

«Μαύροι Πύργοι»: Η συριακή επίλεκτη ομάδα ελεύθερων σκοπευτών που αποδεκατίζει τους ισλαμιστές (βίντεο)

Η ομάδα των εξειδικευμένων ακροβολιστών δημιουργήθηκε στην πόλη Ντέιρ Έζορ της Συρίας, όταν κάποιοι άνδρες τοποθετήθηκαν σε κάποια υψηλά κτιριακά συγκροτήματα δίπλα στον Ευφράτη που πριν από την έλευση της Daesh ήταν ξενοδοχεία που καταλήφθηκαν από τους τρομοκράτες τζιχαντιστές.

Οι άνδρες πριν συγκροτήσουν την ειδικευμένη ομάδα των σκοπευτών που χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία ανήκαν σε μικρότερα επιχειρησιακά σχήματα επιθετικού χαρακτήρα κατά των τρομοκρατών στο Ντέιρ Έζορ που καθοδηγούσε ο πλέον μάρτυρας στρατηγός Jamea Jamea,σύμφωνα με το dimpenews.

Μετά το θάνατο του στρατηγού, άνδρες από διάφορες ομάδες αποφάσισαν να συνεχίσουν τη δράση τους στην πόλη δίπλα στον Ευφράτη κι αφού κατάφεραν να πάρουν τα υψηλά κτίρια «Πύργοι» από τους τζιχαντιστες της Daesh τα χρησιμοποίησαν ως φυλάκια για την στόχευση κι εξόντωση των τρομοκρατών.

Ο μαχητής Μοχάμετ Κιλάνι αναδείχθηκε ο ηγέτης της ομάδας των πολύ νεαρών σκοπευτών που με τους τραυματισμούς του και με το αίμα του υπερασπίστηκε το ρόλο του και το καθήκον του απέναντι στην πατρίδα του. Με 6 συνεχόμενους τραυματισμούς συνεχίζει να δηλώνει ότι αυτό είναι το λιγότερο που έχουν να δώσουν στην πατρίδα τους.

13988817_1110431975671444_1108817610_n

13989478_1110431862338122_685041509_n

Η μονάδα των Μαύρων Πύργων διακρίνεται για τη συντροφικότητα της και την αλληλεγγύη των μελών τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: dimpenews.com

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.