Οι Σύροι “εξεγερμένοι” “έσπασαν” την εκεχειρία

Οι Σύροι “εξεγερμένοι” “έσπασαν” την εκεχειρία

Φυσικά και δεν μπορείς να εμπιστευθείς ανθρώπους που υποβάλλουν συνανθρώπους τους σε φριχτά βασανιστήρια. Τέτοιοι τύποι δεν έχουν καμμία “μπέσα”, και φυσικά μιλάμε για τους ισλαμιστές μισθοφόρους αντάρτες που έχουν τρομάξει ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο με τα εγκλήματά τους, παρά την προσπάθεια ωραιοποίησής τους από τα Δυτικά ΜΜΕ.

 Δυνάμεις της αντιπολίτευσης στη Συρία παραβίασαν την εκεχειρία, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.

Σύμφωνα με το συριακό Παρατηρητήριο για τα πολιτικά δικαιώματα, οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης προσπάθησαν να καταλάβουν στρατιωτική βάση της κυβέρνησης που βρίσκεται στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Δαμασκού –Χαλεπίου.

Ο κυβερνητικός στρατός απάντησε με πυρά πυροβολικού καθώς βρίσκονταν σε κοντινό χωριό της περιοχής.

κοινώς προσπάθησαν να πιάσουν εξ’απήνης τον στρατό για να αποκομίσουν κάποιο τακτικό ώφελος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.