Αξιολόγηση της Ισραηλινής επίθεσης από τους Ιρανούς

Αξιολόγηση της Ισραηλινής επίθεσης  από τους Ιρανούς

Επιθεώρηση των καταστροφών που προκάλεσαν οι Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στο Σουδάν πραγματοποίησαν ο Αρχηγός της Αεροπορίας του Ιράν πτέραρχος Hassan Shah-Safi ο υπαρχηγός της Αεροπορίας πτέραρχος  Aziz Nasirzadeh, ο Αρχηγός της Αεροπορίας των Φρουρών της Επανάστασης πτέραρχος Amir Ali Hajizadeh και διοικητής των ιρανικών δυνάμεων αεράμυνας πτέραρχος Farzad Esmaili. 

Λίγες ώρες μετά την ισραηλινή επίθεση η ηγεσία της ιρανικής Αεροπορίας και της αεράμυνας επεδίωξαν να εξετάσουν από κοντά την αποτελεσματικότητα της Ισραηλινής Αεροπορίας και τον λόγο για τον οποίο η αεράμυνα του Σουδάν δεν λειτούργησε. Το ενδιαφέρον των Ιρανών για την συγκεκριμένη επίθεση είναι εύλογο λόγω της εκκολαπτόμενης επίθεσης του Ισραήλ και των ΗΠΑ στις πυρηνικές του εγκαταστάσεις.     

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.