ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Οι ισλαμιστές αντάρτες έχουν στην κατοχή τους 50 Στίνγκερ”

“Οι ισλαμιστές αντάρτες έχουν στην κατοχή τους 50 Στίνγκερ”

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι οι ισλαμιστές αντάρτες έχουν στην κατοχή τους 50 πυραύλους Στίνγκερ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Αμάν ο Λαβρόφ είπε ότι οι Στίνγκερ μπορούν να απειλήσουν την πολιτική αεροπορία στην περιοχή.

“Αυτοί που προμηθεύουν με όπλα την αντιπολίτευση, παραδίδουν οπλικά συστήματα που δεν θα χρησιμοποιηθούν για άμυνα. Υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν παραδοθεί τουλάχιστον 50 Στίνγκερ”.

Σύμφωνα με το Ιντερφαξ ο Ρώσος υπουργός “βλέπει” τους ισλαμιστές αντάρτες να χρησιμοποιούν τους πυραύλους σε πολιτικούς στόχους”.

“Γνωρίζετε ότι οι ηγέτες της αντιπολίτευσης έχουν δηλώσει πως τα πολιτικά αεροπλάνα θα αποτελούν στόχο”.

Σλυμφωνα με την Worldtribune δυτικές πηγλες επιβεβαιώνουν τον Ρώσο υπουργό,με το πρώτο φορτίο να παραδόθηκε τον Ιούλιο του 2012.Οι πηγές αναφέρουν ότι Σουνίτες μαζί με στοιχεία της Αλ κάιντα παρέλαβαν τους Στίνγκερ μαζί με όλμους, από την Τουρκία, με χρηματοδότηση από το Κατάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.