ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Και Κοσοβάρος σκοτώθηκε στη Συρία

Και Κοσοβάρος σκοτώθηκε στη Συρία

Eίναι εκπληκτικό το ότι κάθε μέρα ανακαλύπτουμε την πολυεθνική σύνθεση των ισλαμιστών ανταρτών στη Συρία, που αποτελούν την καθαρή πλειοψηφία στις τάξεις των ενόπλων συμμοριών, ενώ στην Δύση ακόμα συνεχίζουν το “παραμύθι” της προσπάθειας του συριακού λαού να απελευθερωθεί από τον Άσαντ.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Χριστιανοί, οι Σιίτες, οι Αλεβίτες,και οι Κούρδοι ανυπομονούν να κερδίσουν οι “εξεγερμένοι” για να τους αποκεφαλίζουν ομαδικά την επόμενη ημέρα, αλλά και οι Σύρες γυναίκες που επί Ασαντ, διασκέδαζαν στα κλαμπ, ντυμένες όπως οι Ελληνίδες, ότι ανυπομονούν να φορέσουν “μπούργκα” και να τις λιθοβολούν σαν μοιχαλίδες.

 Αλβανοί από το Κοσσυφοπέδιο  συμμετέχουν  στον πόλεμο της Συρίας κατά του δυνάμεων του κράτους της Συρίας.

Όπως ανακοινώθηκε «ο Ν. Demolli από την Πρίστινα , εθελοντής από το Κοσσυφοπέδιο, που πήγε στη Συρία για να πολεμήσει κατά του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ Άσαντ, σκοτώθηκε την Τετάρτη  στη μάχη της Τμπούλισι», όπως δημοσιεύει η Klan Kosova.

Η οικογένειά του πληροφορήθηκε το θάνατό του το Σάββατο, γράφει το δημοσίευμα του Κοσόβου.

Έτσι εξηγούνται τα πολλαπλά εγκλήματα ενάντια στον ντόπιο πληθυσμό, αφού είναι ξένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.