ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η συριακή Αεροπορία βομβάρδισε ξανά την Ras alAin

Η συριακή Αεροπορία βομβάρδισε ξανά την Ras alAin

Τουλάχιστον τρία χωριά εκκένωσαν οι τουρκικές δυνάμεις ασφάλειας κοντά στα τουρκο-συριακά σύνορα ώστε να αποφύγουν την πρόκληση θυμάτων αμάχων από τις αεροπορικές επιθέσεις που πραγματοποίησε και σήμερα –κατά τρίτη συνεχή ημέρα- η συριακή Αεροπορία στη μεθοριακή πόλη  Ras al-Ain.

Τα τρία χωριά  που εκκενώθηκαν  βρίσκονται δυτικά της τουρκικής πόλης Ceylanpınar και σύμφωνα με τις πληροφορίες περίπου 1000 κάτοικοι μετακινήθηκαν σε ασφαλέστερη τοποθεσία.

Τις αεροπορικές επιθέσεις πραγματοποίησε τουλάχιστον ένα μαχητικό της συριακής Αεροπορίας ενώ τουρκικά μαχητικά απογειώθηκαν για να αποτρέψουν τυχόν παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου από τα ή το συριακό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν πολύ κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Η συριακή πόλη  Ras al-Ain. Έχει καταληφθεί από δυνάμεις των ανταρτών και ο Στρατός της Συρίας εκτελεί επιχειρήσεις ώστε να επανέλθει υπό τον έλεγχο κυβερνητικών δυνάμεων,. .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.