ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Σύροι στρατιωτικοί αυτομόλησαν στην Τουρκία»

«Σύροι στρατιωτικοί αυτομόλησαν στην Τουρκία»

Συνολικά 53 αξιωματικοί και στρατιώτες του στρατού της Συρίας, συμπεριλαμβανομένου και ενός στρατηγού , αυτομόλησαν στην  Τουρκία την Παρασκευή αναφέρει η εφημερίδα todayszaman.com

Οι αυτόμολοι αποτελούνται  από ,  έναν στρατηγό  , πέντε συνταγματάρχες, ένας αντισυνταγματάρχη, δύο ταγματάρχες, ένας λοχαγό, ένα υπολοχαγό, δύο λοχίες αλλά και στρατιώτες του Στρατού της Συρίας, οι οποίοι πέρασαν στην Τουρκία την Παρασκευή συνεχίζει η τουρκική εφημερίδα.

Οι αξιωματικοί του στρατού και οι στρατιώτες, “πέρασαν”  από το χωριό Bükülmez της επαρχίας Hatay κοντά στα σύνορα με την Τουρκία και  στάλθηκαν απο την  τουρκική κυβέρνηση  στο “ειδικό στρατόπεδο”  προσφύγων Apaydin.

Δεκάδες στρατιωτικοί αξιωματούχοι της Συρίας έχουν αυτομολήσει προς την Τουρκία κατά τη διάρκεια της 20μηνης σύρραξης   μερικοί απ ‘αυτούς εντάσσονται στις δυνάμεις των ανταρτών της αντιπολίτευσης εναντίον του  Άσαντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.