75.000 εφέδρους καλεί στα όπλα το Ισραήλ

75.000 εφέδρους καλεί στα όπλα το Ισραήλ

Ολοένα και πιο εμφανείς είναι οι ενδείξεις ότι οι επιχειρήσεις στην Γάζα δεν διαρκέσουν λίγες μέρες αλλά ίσως και μήνες.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ  ο στρατηγός Eyal Eisenberg διοικητής της κεντρικής στρατιωτικής διοίκησης ζήτησε από τους περιφερειακούς στρατιωτικούς διοικητές και τις τοπικές αρχές να προετοιμαστούν για πολεμικές επιχειρήσεις διάρκειας μέχρι και 7 εβδομάδων και να προετοιμάσουν τα αναγκαία αποθέματα εφοδίων.

Την ίδια στιγμή το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας ενέκρινε την κινητοποίηση συνολικά 75.000 ανδρών αντί για 30.000 που αρχικά είχε ανακοινωθεί. Σημαντικό μέρος των δυνάμεων που θα κινητοποιηθούν από την εφεδρεία θα προέρχονται από το μηχανικό.   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.