ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νιγηρία: Σκοτώθηκε ένας από τους επικεφαλής της Μπόκο Χαράμ

Νιγηρία: Σκοτώθηκε ένας από τους επικεφαλής της Μπόκο Χαράμ

Μετά από συντονισμένη επίθεση στο Μαϊντουγκούρι, βόρεια της Αμπούζα στη Νιγηρία, “ο κυβερνητικός στρατός εξόντωσε τον έναν από τους στρατιωτικούς επικεφαλής της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ”, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή του κυβερνητικού στρατού διευκρίνισε ότι «εξοντώθηκε ο Ιμπν Σάλεχ Ιμπραήμ», προσθέτοντας ότι ήταν υπόλογος για το φόνο στρατηγού του κυβερνητικού στρατού.

Η Μπόκο Χαράμ, που εναντιώνεται με σθένος σε κάθε μορφή δυτικού πολιτισμού, συμπεριλαμβανόμενων σχολείων και ναών, με την ιδεολογία ότι η δυτική παιδεία είναι αμάρτημα, αφότου επαναδραστηριοποιήθηκε πρόπερσι ευθύνεται για την εξόντωση σχεδόν 1.500 αμάχων, κυρίως στην κεντρική και στη βόρεια Νιγηρία. Η Νιγηρία είναι το πολυπληθέστερο κράτος στη Μαύρη ‘Ηπειρο.

‘Ετερος στρατιωτικός ανώτατος διοικητής της Μπόκο Χαράμ, ο Μοχάμεντ Ιμπν Αμπντουλαζίζ ενημέρωσε πρόσφατα την κυβέρνηση στην Αμπούζα ότι «υπάρχει βούληση για σύναψη εκεχειρίας, εάν και η κυβέρνηση θελήσει να αποφυλακίσει χίλιους μαχητές της οργάνωσης».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

#artFoot {width:100%; margin:30px 0 30px 0;}
#artFoot td.l {vertical-align:middle}
#artFoot td.r {text-align:right;vertical-align:middle;}
#artFoot td.r a {color:blue; font-weight:bold; }
#artFoot td.r a:hover {text-decoration:none}
#artFoot td.r img {border:0px;vertical-align:middle}
#artFoot td.r table {width:100%; border-collapse:collapse; margin:0px; padding:0px }
#artFoot td.r table td {vertical-align:middle;height:72px; text-align:right; color:black; font-size:14px;}
#artFoot td.r table td span {font-size:12px; color:black}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.