ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξένοι εθελοντές σπεύδουν στο πλευρό του YPG – Τούρκοι στρατιώτες κείτονται νεκροί στο πεδίο της μάχης (φωτό, βίντεο)

Ξένοι εθελοντές σπεύδουν στο πλευρό του YPG – Τούρκοι στρατιώτες κείτονται νεκροί στο πεδίο της μάχης (φωτό, βίντεο)

Εθελοντές από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Γαλλία, την Ιταλία και άλλες χώρες σπεύδουν στο πλευρό του YPG στην Αφρίν προκειμένου να βοηθήσουν τις κουρδικές δυνάμεις στις μάχες κατά των τουρκικών στρατευμάτων.

Οι ένοπλοι που έφτασαν στο πλευρό των Κούρδων θεωρούνται έμπειροι καθώς έχουν μετάσχει και σε άλλες μάχες σε μέτωπα της Συρίας κα΄τα της ISIS όπως στην Ράκκα και στην επαρχία της Deir Ezzor.

Στο βίντεο που ανέβασαν οι διεθνείς εθελοντές ορκίζονται να πολεμήσουν τους Τούρκους τρομοκράτες, όπως λένε και τον τουρκικό φασισμό.

Ο Ερντογάν ζητά από τις ΗΠΑ να πάρουν τις δυνάμεις τους από την Μάνμπιτζ!

Στο μεταξύ ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε από τον ομόλογό του των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους συνομιλίας την Τετάρτη, την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Μάνμπιτζ στη βόρεια Συρία, η οποία ελέγχεται από τους Κούρδους πολιτοφύλακες των YPG, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Την Τετάρτη, πριν από την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο κ. Ερντογάν είπε ότι η Τουρκία θα επεκτείνει τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις στη Συρία στην πόλη Μάνμπιτζ, μια ενέργεια που θα μπορούσε ενδεχομένως να φέρει τις τουρκικές δυνάμεις ενώπιον εκείνων των ΗΠΑ.

Σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου με την ομόλογό του της Αυστρίας, ο κ. Τσαβούσογλου επισήμανε ότι η Τουρκία δεν θα επιτεθεί εναντίον συριακών κυβερνητικών δυνάμεων εκτός εάν κινηθούν εναντίον της.

Φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το YPG με νεκρούς Τούρκους στρατιώτες στην Αφρίν

Βίντεο με προσβολή τουρκικού άρματος μάχης από το YPG

Τουρκικά άρματα σε δράση κατά των “τρομοκρατών” του YPG όπως αναφέρεται

https://twitter.com/op_shield/status/956899385727741952

Το συμβάν έγινε πριν δύο εβδομάδες περίπου, αλλά στο βίντεο δείτε συντονισμένα τα δύο βίντεο ένα από την πλευρά του ΡΚΚ και το άλλο από Τούρκο στρατιώτη. Πρόκειται για την επίθεση με Α/Τ βλήμα κατά τουρκικού ελικοπτέρου, επίθεση όμως η οποία δεν βρήκε στόχο τελικά, αφού το ελικόπτερο κατόρθωσε να διαφύγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/warsmonitoring/status/953710543721959425

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.