ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπεγράφη εντολή για αποστολή Patriot στην Τουρκία

Υπεγράφη εντολή για αποστολή Patriot στην Τουρκία

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λίον Πανέτα έχει υπογράψει τις εντολές για να σταλούν πύραυλοι Πάτριοτ και 400 μέλη στρατιωτικού προσωπικού στην Τουρκία για να αντιμετωπισθούν πυραυλικές επιθέσεις από τη Συρία, μετέδωσαν νωρίς τη Παρασκευή τα μέσα ενημέρωσης.

Συνολικά θα σταλούν στην Τουρκία έξι συστοιχίες πυραύλων Πάτριοτ -δύο από τις ΗΠΑ, δύο από τη Γερμανία και δύο από την Ολλανδία, αναφέρεται σε δημοσίευμα των «Νιού Γιόρκ Τάιμς».

Οι έξι συστοιχίες θα τεθούν υπό τη διοίκηση του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με την εφημερίδα, και έχει προγραμματιστεί να είναι επιχειρησιακές ως το τέλος Ιανουαρίου.

Το σύστημα Πάτριοτ είναι σχεδιασμένο για να αναχαιτίζει αεροσκάφη ή πυραύλους. Η Τουρκία έχει ζητήσει από το ΝΑΤΟ να αναπτύξει πυραύλους Πάτριοτ για να ενισχύσει τα μήκους 900 χιλιομέτρων σύνορά της με τη Συρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.