ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ιράν: Τρομοκράτες εκπαιδευμένοι από τις ΗΠΑ συνελήφθησαν στη Συρία

Ιράν: Τρομοκράτες εκπαιδευμένοι από τις ΗΠΑ συνελήφθησαν στη Συρία

Tη σύλληψη αρκετών τρομοκρατών στη Συρία, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν από τις ΗΠΑ, με στόχο τη διεξαγωγή τρομοκρατικών επιχειρήσεων στην πόλη Ταντμούρ στην επαρχία Χομς, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, όπως ανέφερε σε δημοσίευμά του το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν.

Οι τρομοκράτες συνελήφθησαν την Κυριακή το πρωί, 36 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης του Ταντούρ, μετά από μάχες με το συριακό στρατό, και δύο τρομοκράτες σκοτώθηκαν κατά τις ανταλλαγές πυρών, ενώ άλλοι συνελήφθησαν από τα στρατεύματα του Συριακού Στρατού.

Η έκθεση δεν ανέφερε τον ακριβή αριθμό των συλληφθέντων, αλλά λέγεται ότι οι τρομοκράτες επιτέθηκαν στην περιοχή al-Tenf και ένας από αυτούς ομολόγησε ότι εκπαιδεύτηκε σε στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην περιοχή al-Tenf.

Ο συλληφθείς τρομοκράτης, του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί, ανέφερε ότι οι Αμερικανοί παρέδωσαν όπλα και πυρομαχικά και σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν μια σειρά τρομοκρατικών επιχειρήσεων στο Tadmur για να παράσχουν το έδαφος για την κύρια επίθεση με 300 άλλους τρομοκράτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι οι Αμερικανοί εκπαιδεύουν Συρους τρομοκράτες δημιουργώντας αρκετές βάσεις στη Συρία, προμηθεύοντάς τους με όπλα και άλλες αναγκαίες υλικοτεχνικές ενισχύσεις μέσω των 22 βάσεων τους μέσα ή έξω από τη Συρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.