ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέες σφοδρές επιθέσεις της ρωσικής Αεροπορίας στην Ιντλίμπ – Οι ισλαμιστές επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στην Χάμα

Νέες σφοδρές επιθέσεις της ρωσικής Αεροπορίας στην Ιντλίμπ – Οι ισλαμιστές επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στην Χάμα

Σφοδρές αεροπορικές επιδρομές με μαχητικά αεροσκάφη υποστρατηγικής κρούσης Su-24, Su-25 (εγγύς υποστήριξης) και βολές πυροβολικού από στοιχεία της ρωσικής Μοίρας πυροβολικού που έχει αναπτυχθεί εδώ και τρία χρόνια στην Συρία, συνεχίστηκε η προσβολή των οχυρών θέσεων και των κέντρων διοίκησης και των ισλαμιστών στην Ιντλίμπ.

Η ρωσική Αεροπορία πραγματοποίησε περισσότερες από 40 εξόδους.

Επλήγησαν στόχοι στο νοτιοδυτικό τμήμα της Ιντλίμπ, κοντά στην κοινότητα Χομπάιτ, όχι μακριά από τη γραμμή οροθεσίας των περιοχών που ελέγχουν οι αντικαθεστωτικοί και των τομέων που ελέγχουν οι κυβερνητικές δυνάμεις, εξήγησε η ΜΚΟ.

https://twitter.com/QalaatAlMudiq/status/1038361212311035909

Οι ισλαμιστές σε μία κίνηση αντιπερισπασμού επιτέθηκαν σε ελεύθερες περιοχές της Συρίας που γειτονεύουν με την Ιντλίμπ, σκότωσαν 10 άτομα και τραυμάτισαν 20, τα περισσότερα παιδιά, όλα μέλη της ελληνορθόδοξης κοινότητας της περιοχής.

Συγκεκριμένα στην επαρχία της Χάμα και στην πόλη Μαχάρντα, πραγματοποίησαν μία από τις γνωστές σφαγές τους.

Εν συνεχεία ο συριακός Στρατός προσέβαλε τους αποχωρούντες ισλαμιστές με βολές πυροβολικού και κατάφερε να πλήξει δύο οχήματα με αποτέλεσμα των θάνατο 6 εξ αυτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/worldonalert/status/1038147426966810624

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.