ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λιβυκά μαχητικά έπληξαν στρατόπεδο εκπαίδευσης

Λιβυκά μαχητικά έπληξαν στρατόπεδο εκπαίδευσης

Κρούση εναντίον στρατοπέδου τρομοκρατών πραγματοποίησαν μαχητικά της νέας Λιβυκής Αεροπορίας, σε περιοχή κοντά στα σύνορα με το Τσάντ και το Σουδάν.

Η αποστολή αυτή πραγματοποιήθηκε δύο μέρες μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου της Λιβύης να κλείσει τα σύνορα με τις γειτονικές χώρες στο νότο, με στόχο να αυξηθεί η ασφάλεια στη Νότιο Λιβύη.

Οι αχανείς ερημικές εκτάσεις στη Νότιο Λιβύη αποτελούν άριστο καταφύγιο λαθρεμπόρων όπλων, ναρκωτικών που προβληματίζουν τη μεταβατική κυβέρνηση της χώρας, η οποία προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη σε ολόκληρη τη Λιβυκή επικράτεια, μετά το τέλος του καθεστώτος Καντάφι και τον εμφύλιο που ακολούθησε.

Δεν είναι γνωστός ο τύπος μαχητικών που χρησιμοποιήθηκε αλλά η Ελεύθερη Αεροπορία της Λιβύης (Free Libyan Air Force – FLAF) χρησιμοποιεί μικρό αριθμό μαχητικών ΜIG-21 και MIG-23 που επέζησαν από τις αεροπορικές προσβολές του ΝΑΤΟ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Unified Protector», το 2011.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.