ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αφγανιστάν: Φονική επίθεση αυτοκτονίας σε αμερικανική βάση

Αφγανιστάν: Φονική επίθεση αυτοκτονίας σε αμερικανική βάση

Τουλάχιστον τρεις Αφγανοί σκοτώθηκαν σήμερα σε επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο εναντίον μιας αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στο ανατολικό Αφγανιστάν.

Ο στρατιωτικός εκπρόσωπος της αποστολής του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν (Isaf) Μάρτιν Ο’Ντόνελ είπε ότι στόχος της επίθεσης ήταν η βάση Τσάπμαν, που βρίσκεται στη Χοστ, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κανένα μέλος των δυνάμεων της συμμαχίας δεν τραυματίστηκε. Εκτός από τους τρεις Αφγανούς που έχασαν τη ζωή τους, άλλοι επτά έχουν τραυματιστεί.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν Σεντίκ Σεντίκι είπε ότι ένας καμικάζι που επέβαινε σε παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχτηκε στην είσοδο της βάσης.

Πριν από περίπου τρία χρόνια, στις 30 Δεκεμβρίου 2009, στη βάση Τσάπμαν είχε σημειωθεί άλλη μία επίθεση αυτοκτονίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επτά στελέχη της CIA και ένας Ιορδανός που συνεργαζόταν με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.