ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Bίντεο από Αφρίν: Αναχώρηση τζιχαντιστών για τις… 72 παρθένες

Bίντεο από Αφρίν: Αναχώρηση τζιχαντιστών για τις… 72 παρθένες

Tο Κέντρο Tύπου του YPG, ανακοίνωσε πως σε δύο διαφορετικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Άφριν, σκοτώθηκαν τρεις εισβολείς, εις εκ των οποίων ήταν Τούρκος στρατιώτης. Το YPG δημοσίευσε βίντεο από την δράση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στις 16 και 17 Οκτωβρίου σε Ράτζο και Μαμπάτα.

Σύμφωνα με αυτές :

Στις 16 Οκτωβρίου μονάδα του YPG πραγματοποίησε δράση κατά οχήματος του τουρκικού στρατού εισβολής. Ως αποτέλεσμα της, το όχημα καταστράφηκε και ένας στρατιώτης σκοτώθηκε.

Στις 17 Οκτωβρίου μαχητές του YPG, στην επαρχία Μαμπάτα του Άφριν, πραγματοποίησαν δράση σαμποτάζ κατά στρατιωτικού οχήματος της συμμορίας Σουλεϊμάν Σαχ. Ως αποτέλεσμα το όχημα καταστράφηκε και οι δύο συμμορίτες σκοτώθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.