ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αντάρτες του HPG χτύπησαν θέσεις του τουρκικού στρατού – 23 νεκροί και 10 τραυματίες (βίντεο)

Αντάρτες του HPG χτύπησαν θέσεις του τουρκικού στρατού – 23 νεκροί και 10 τραυματίες (βίντεο)

Αντάρτες του HPG πραγματοποίησαν ταυτόχρονες δράσεις σε πολλές περιοχές που κατέχονται από τον τουρκικό στρατό στο Ν. Κουρδιστάν.Τα Κέντρο Τύπου του HPG (HPG-BİM), ανακοίνωσε πως στις 16 Μαρτίου πραγματοποίησαν διάφορες ταυτόχρονες δράσεις.

Το HPG-BİM, δήλωσε πως «Οι δυνάμεις μας στις 06:30 της 16ης Μαρτίου πραγματοποίησαν ταυτόχρονες δράσεις κατά του τουρκικού κατοχικού στρατού, στους λόφους Λελικάν, Κεβορτέ και Ελιντιρέζ της περιοχής Σιντεκάν που βρίσκεται στα εδάφη του Ν. Κουρδιστάν».

Το κανάλι Gerilla TV δημοσίευσε βίντεο από αυτές τις δράσεις. Στο βίντεο διακρίνεται πως οι αντάρτες έφτασαν μέχρι τις οχυρωμένες θέσεις.

Το HPG-BİM στην ανακοίνωση του αναφέρει πως «Οι δυνάμεις μας χτύπησαν αποτελεσματικά από 4 μεριές την εχθρική μονάδα που βρισκόταν στον λόφο Κεβορτέ.

Οι δυνάμεις μας πολεμώντας παλικαρίσια προκάλεσαν την πλήρη καταστροφή 10 θέσεων του εχθρού, τον θάνατο 23 Τούρκων στρατιωτών (ο ένας ήταν διοικητής λόφου), ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 10 στρατιώτες»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.