ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

Μετά από μία ολιγοήμερη ανάπαυλα χωρίς έντονη πτητική παρουσία στο Αιγαίο η Τουρκία επέστρεψε σήμερα στη γνώριμη παραβατική της δραστηριότητα με 41 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, 18 παραβιάσεις έγιναν από ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος ΑΤR 72 και οι άλλες 19 από άλλου τύπου κατασκοπευτικό, ένα CN-335.

Επίσης, τρία ζεύγη μαχητικών F-16 της τουρκικής Αεροπορίας (THK) και ένα ζεύγος μαχητικών F-4 εμφανίστηκαν στο Αιγαίο, προτού αναγνωριστούν και αναχαιτιστούν από τα ελληνικά αεροσκάφη σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παραβιάσεις έγιναν στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκαν και πέντε παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.