ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χεζμπολάχ: «Μετά τη Συρία έρχεται πόλεμος με το Ισραήλ – Προετοιμαζόμαστε ήδη»

Χεζμπολάχ: «Μετά τη Συρία έρχεται πόλεμος με το Ισραήλ – Προετοιμαζόμαστε ήδη»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας The Daily Beast, την Παρασκευή, η Χεζμπολάχ προετοιμάζεται για πόλεμο με το Ισραήλ.

Το δημοσίευμα αναφέρει,πως η Χεζμπολάχ έχει ενισχύσει τις δυνάμεις της κατά μήκος των συνόρων του Ισραήλ τόσο με το Λίβανο όσο και με τη Συρία για την προετοιμασία ενός επικείμενου πολέμου με το εβραϊκό κράτος.

“Οι κυρώσεις μας προετοιμάζουν τώρα για την αντιμετώπιση του ισραηλινού μετώπου”, δήλωσε ο διοικητής της Χεζμπολάχ, “Samir”, στη Daily Beast.

“Η επιθυμία μας πριν από τον πόλεμο στη Συρία ήταν να ανοίξουμε ένα μέτωπο στο Γκολάν, αλλά η [συριακή κυβέρνηση] έθεσε μια κόκκινη γραμμή”, “Τώρα αυτές οι κόκκινες γραμμές δεν υπάρχουν”, πρόσθεσε.

Η Χεζμπολάχ διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη συριακή διαμάχη, καθώς οι δυνάμεις της βοήθησαν την κυβέρνηση της Συρίας να επανακαταλάβει αρκετές σημαντικές συνοριακές πόλεις, μεταξύ των οποίων οι Αλ-Κουσάιρ, Γιάμπρουτ, Αλ Ζαμπαντάνι και Ταλ Καλλάχ.

Πριν λίγες ημέρες ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα υποστήριξε ότι το Ισραήλ, δεν θα μείνει «αλώβητο» σε περίπτωση σύρραξης ανάμεσα στις ΗΠΑ — της χώρας που αποτελεί τον ισχυρότερο σύμμαχό του — και του Ιράν.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Αλ Μάναρ της Χεζμπολάχ, ο ηγέτης της οργάνωσης προειδοποίησε ότι οι σημαντικότερες ισραηλινές εγκαταστάσεις κατά μήκος των ακτών της χώρας στη Μεσόγειο, ειδικά στο Τελ Αβίβ, βρίσκονται «εντός του βεληνεκούς» των ρουκετών του σιιτικού κινήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου «το Ιράν έχει τη δυνατότητα να βομβαρδίσει το Ισραήλ με δύναμη και σφοδρότητα», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.