Λίβανος: Τέσσερις νεκροί σε συγκρούσεις μεταξύ στρατιωτών και ενόπλων

Λίβανος: Τέσσερις νεκροί σε συγκρούσεις μεταξύ στρατιωτών και ενόπλων

Τουλάχιστον 4 νεκροί σε συγκρούσεις μεταξύ του στρατού της χώρας και ενόπλων κοντά στα σύνορα με τη Συρία αναφέρει το λιβανικό πρακτορείο Lebanon news.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε βίαιες συγκρούσεις που ξέσπασαν σήμερα στην κοιλάδα Μπεκάα στον Λίβανο, κοντά στα συριακά σύνορα, όταν ένοπλοι επιτέθηκαν σε μια μονάδα του λιβανέζικου στρατού, σύμφωνα με πηγές των λιβανέζικων υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι πηγές επεσήμαναν ότι τρεις Λιβανέζοι στρατιώτες και ένας ένοπλος σκοτώθηκαν, ενώ οι συγκρούσεις συνεχίζονται στην περιοχή, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Άρσαλ. Εξάλλου πολλοί ακόμη στρατιώτες έχουν τραυματιστεί, κάποιοι από τους οποίους σοβαρά.

Ένας κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο reuters ανέβασε τον αριθμό των νεκρών σε πέντε.

Κάτοικοι δήλωσαν ότι οι συγκρούσεις ξέσπασαν όταν ο στρατός πήγε στην περιοχή για να συλλάβει ένα φερόμενο μέλος του Μετώπου αλ Νόσρα, της ισλαμιστικής οργάνωσης που μάχεται στο πλευρό των Σύρων εξεγερμένων εναντίον του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, το οποίο πιστεύεται ότι ταξίδευε μεταξύ Λιβάνου και Συρίας. Αυτός φέρεται να είναι ο νεκρός ένοπλος, σύμφωνα με πηγή των λιβανέζικων υπηρεσιών ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.