Στη Συρία αφέθηκαν ελεύθεροι δύο Ρώσοι όμηροι κι ένας Ιταλός

Στη Συρία αφέθηκαν ελεύθεροι δύο Ρώσοι όμηροι κι ένας Ιταλός

Δύο Ρώσοι πολίτες, που είχαν απαχθεί από τους αντάρτες τον Δεκέμβριο του 2012 στη Συρία αφέθηκαν ελεύθεροι, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Μαζί τους απελευθερώθηκε κι ένας Ιταλός. “Στις 3 Φεβρουαρίου με ανταλλαγή ανταρτών αφέθηκαν ελεύθεροι οι Ρώσοι πολίτες Βίκτορ Γκορέλοφ και Αμπντεσατάρ Χασούν, οι οποίοι είχαν απαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου, ενώ βρίσκονταν στο δρόμο που οδηγεί από την πόλη Χομς στην πόλη Ταρτούς στη δυτική Συρία και κρατούνταν όμηροι από Σύρους εξτρεμιστές”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι ο Ιταλός πολίτης Μάριο Μπελουόμο θα παραδοθεί μέσω του υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας στους επίσημους εκπροσώπους της Ιταλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.