ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο συριακός Στρατός συνεχίζει την προέλαση στην Ιντλίμπ – Έκοψε «στα δύο» τους τζιχαντιστές της Άγκυρας (χάρτης)

Ο συριακός Στρατός συνεχίζει την προέλαση στην Ιντλίμπ – Έκοψε «στα δύο» τους τζιχαντιστές της Άγκυρας (χάρτης)

Ο συριακός στρατός (SAA) συνέχισε την πρόοδό του στα νότια της Idlib σήμερα, αφού άρχισε την επίθεσή του στην πόλη του Χαν Σεϊχούν τη χθεσινή νύχτα.

Ο Αραβικός Στρατός της Συρίας, υπό την ηγεσία των Τiger Forces, κατάφερε να κυριαρχήσει σε αρκετές περιοχές από τις 2μμ μέχρι τις 4μμ συμπεριλαμβανομένου ενός σημαντικού λόφου που έχει θέα στην εθνική οδό ΜΜ5 Hama-Idlib.

Αν ο συριακός στρατός καταλάβει τον αυτοκινητόδρομο απομονώνει το Χαν Σεϊχούν από την υπόλοιπη Intlib και κόβει στα δύο τους τζιχαντιστές.

Επιπλέον απομονώνει και το τουρκικό φυλάκιο στην πόλη Μορέκ.

Σύμφωνα με τις Tiger Forces, τα στρατεύματά τους κατέλαβαν τις τοποθεσίες Talat Al-Nimr, Talat SyriaTel, Harsh Al-Khan και Wadi Al-Fatah, οι οποίοι βρίσκονται βόρεια και βορειοδυτικά του Χαν Σεϊχούν

Αυτή η τελευταία πρόοδος έχει δώσει τον έλεγχο του Συριακού Στρατού πάνω στον αυτοκινητόδρομο Hama-Idlib και μια ισχυρή παρουσία βόρεια του Χαν Σεϊχού .

Επιπλέον, πλέον εμποδίζουν τα τουρκικά στρατεύματα να εισέλθουν στον Χαν Σέιχουν μετά και την καταστροφή του τελευταίου μεγάλου κομβόι ανεφοδιασμού προς την πόλη σήμερα το πρωί.

Βέβαια λόγο της συμφωνίας με τη Ρωσία, η Άκγυρα είχε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον αυτοκινητόδρομο.

Για τους τζιχαντiστές , αυτά τα τελευταία κέρδη από τον Συριακό Αραβικό Στρατό αποτελούν σημαντικό πλήγμα για τις δυνάμεις τους, καθώς τώρα βρίσκονται ουσιαστικά πολιορκημένες στο Χαν Σεϊχούν .

Τα κόκκινα κυκλάκια κοντά στο αυτοκινητόδρομο είναι οι περιοχές που υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ συριακού στρατού και τζιχαντιστών. Ο συριακός στρατός με τον έλεγχο του αυτοκινητοδρόμου, αποκόπτει την κύρια πηγή ανεφοδιασμού του Khan Sheikhoyn και το απομονώνει από την υπόλοιπη Idlib.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα κόκκινα κυκλάκια με τις βόμβες είναι το σημείο που χτυπήθηκε το τουρκικό κομβόι που μετέφερε εφόδια στους τζιχαντιστές της Χαν Σεϊχούν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.