ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συρία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Ιντλίμπ και Κομπάνι εναντίον των ισλαμιστών

Συρία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Ιντλίμπ και Κομπάνι εναντίον των ισλαμιστών

Τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αρκετές επιδρομές σε περιοχές στη βόρεια ύπαιθρο της Λατάκιας και στα περίχωρα του Hizarin και του Tal al-Nar στη νότια επαρχία Idlib, επίσης, οι δυνάμεις του καθεστώτος πήραν θέσεις στους δρόμους στη νότια και ανατολική ύπαιθρο του Idlib.

Επίσης έντονες συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα το βράδυ μεταξύ των δυνάμεων του καθεστώτος, και των ισλαμσιτών στην περιοχή Rakaya Sajna στον νότιο τομέα της επαρχίας Idlib, ενώ τα ελικόπτερα του καθεστώτος στοχεύουν η περιοχή του Καμπάνι βόρεια της Λατάκιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυνάμεις τη συριακής κυβέρνησης βομβάρδισαν τα χωριά του Al-Qet και του Al-Saqi’aa στην ανατολική ύπαιθρο της περιοχής Idlib και Kabani στη βόρεια ύπαιθρο της Λατάκιας , και οι δυνάμεις του καθεστώτος βομβάρδισαν σήμερα το πρωί την πόλη Kafr Hamra στη βόρεια επαρχία του Χαλεπίου, ενώ τα ρωσικά αεροπλάνα συνέχισαν τον βομβαρδισμό τους στην ύπαιθρο του Idlib.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.