Η Τουρκία στέλνει συνεχώς στρατιωτικό εξοπλισμό στην Λιβύη – Ακόμα 1500 μισθοφόροι ξεκίνησαν εκπαίδευση

Η Τουρκία στέλνει συνεχώς στρατιωτικό εξοπλισμό στην Λιβύη – Ακόμα 1500 μισθοφόροι ξεκίνησαν εκπαίδευση

Η Τουρκία έστειλε νέο στρατιωτικό εξοπλισμό στις τρομοκρατικές πολιτοφυλακές, μεταξύ των οποίων συσκευών επικοινωνιών, σύμφωνα με τον ιστότοπο ‘Al Arabiya’.

Συγχρόνως όπως σημειώνει η αιγυπτιακή El Watan, το Συριακό Παρατηρητήριο εξακολουθεί να παρακολουθεί τη διαδικασία μεταφοράς μισθοφόρων στα σύνορα της Τουρκίας, όπου από εκεί αποστέλλονται στη Λιβύη.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο, ο αριθμός των μισθοφόρων που έφθασαν στη λιβυκή πρωτεύουσα ανέρχεται στους 1750, ενώ ο αριθμός των τρομοκρατών που εντάχθηκαν στα τουρκικά στρατόπεδα για να εκπαιδευτούν έφθασε τους 1500.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή το τηλεοπτικό κανάλι Λιβύη 24 ανακοίνωσε ότι αρχιστράτηγος Χαλίφα Χαφτάρ έφθασε στην Αθήνα, όπου θα έχει συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.