Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου με στόχο Τούρκους εργολάβους στη Σομαλία

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου με στόχο Τούρκους εργολάβους στη Σομαλία

Η έκρηξη φέρεται να σημειώθηκε στην Αφγκόγιε, περίπου 30χλμ. από την πρωτεύουσα της Σομαλίας, σύμφωνα με την αστυνομία που επικαλείται το Reuters. Δεν υπάρχουν για την ώρα αναφορές για τραυματισμούς.

Παγιδευμένο όχημα εξερράγη στα περίχωρα του Μογκαντίσου, στη Σομαλία, ενώ η επίθεση είχε στόχο ομάδα Τούρκων εργολάβων, όπως αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο πηγές στην αστυνομία.

Οι δυνάμεις ασφαλείας δήλωσαν στο ίδιο μέσο ότι αυτοκίνητο φορτωμένο με εκρηκτικά εισέβαλε σε μέρος όπου Τούρκοι μηχανικοί και αστυνομικοί της Σομαλίας γευμάτιζαν.

Αστυνομικός στην περιοχή που συνέβη το περιστατικό, φέρεται να δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζει τον αριθμό των τραυματιών.

Καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη της επίθεσης.

Στο μεταξύ το σομαλικό ενημερωτικό Μέσο Garowe Online μετέδωσε ότι αξιωματούχοι από τον στρατό επιβεβαίωσαν ότι απέτρεψαν δύο επιθέσεις από την Αλ Σαμπάαμπ κοντά στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξημερώματα Σαββάτου, μέλη της οργάνωσης επιτέθηκαν στρατόπεδο στην ίδια πόλη με την έκρηξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.