ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υποστηρικτές του Χαφτάρ μετά την γερμανική ανακοίνωση: «Άκυρο το μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης»

Υποστηρικτές του Χαφτάρ μετά την γερμανική ανακοίνωση: «Άκυρο το μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης»

Σε ένα σκηνικό ανταλλαγής πυρών ανάμεσα στις δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ και στην κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, με τις εκατέρωθεν απειλές να θέτουν σε κίνδυνο το αποτέλεσμα της Διάσκεψης στο Βερολίνο για κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη, ο M. LNA, που πρόσκειται στον Χαφτάρ, ανάρτησε ότι είναι άκυρα τα μνημόνια Τουρκίας – Λιβύης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανάρτηση φτάνει ύστερα από τη γνωμάτευση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της γερμανικής Βουλής, σύμφωνα με την οποία εγείρονται αμφιβολίες για το κατά πόσο το μνημόνιο, περί καθορισμού θαλάσσιων ζωνών, μπορεί να τεθεί σε ισχύ με βάση το διεθνές δίκαιο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.