Αμερικανικές δυνάμεις ανέσυραν τις σορούς από το αεροσκάφος που συνετρίβη στο Αφγανιστάν

Αμερικανικές δυνάμεις ανέσυραν τις σορούς από το αεροσκάφος που συνετρίβη στο Αφγανιστάν

Οι Ταλιμπάν ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν χθες το αεροσκάφος, το Πεντάγωνο το αρνείται.

Αμερικανικές δυνάμεις ανέσυραν τις σορούς των ατόμων που επέβαιναν στο αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος που συνετρίβη χθες στο κεντρικό Αφγανιστάν, δήλωσε σήμερα ένας Αμερικανός αξιωματούχος άμυνας.

Μιλώντας υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, ο αξιωματούχος ανέφερε ότι οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται στη διαδικασία ταυτοποίησης των σορών.

Το Πεντάγωνο αρνήθηκε να σχολιάσει.

Χθες το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε πως το αμερικανικό βομβαρδιστικό E-11A, ένα αεροσκάφος υποστήριξης των αναγνωριστικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, εξοπλισμένο με επικοινωνιακό υλικό μεγάλης αξίας, συνετρίβη σε μια περιοχή που ελέγχεται από τους Ταλιμπάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τους ισχυρισμούς των Ταλιμπάν ότι κατέρριψαν το αεροσκάφος, το Πεντάγωνο τόνισε πως δεν έχει καμιά ένδειξη πως το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από εχθρικά πυρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.